Stacks Image 121

covid-19 / corona


LAATSTE UPDATE (01–08-2020):

Hieronder de laatste update met betrekking tot covid-19 en uw bezoek aan de praktijk.

De agenda's zijn aangepast en we zijn begonnen met het maken van afspraken. Nog niet iedereen die indertijd is afgezegd is opnieuw opgeroepen. Iedereen kan op dit moment weer afspraken maken.

Het mag duidelijk zijn dat een en ander is veranderd, de belangrijkste wijzigingen zet ik hieronder voor u op een rij:

 • We hebben de afgelopen weken gebruikt om de praktijk efficiënter te maken en de looplijnen korter. U komt in een andere praktijk. Er is geen receptie meer. We behandelen alleen volgens afspraak.
 • U komt alleen, of met hoogstens 1 begeleider. U komt alleen samen als begeleiding noodzakelijk is.
 • Iedereen desinfecteert de handen. U houdt uw handen gedesinfecteerd: U raakt zo min mogelijk zaken aan, ook niet uw mond als u iets wil uitleggen. U houdt 1,5 meter afstand.
 • Zitten er in de wachtkamer meer dan 3 personen dan wacht u in het portaal. Bij binnenkomst desinfecteert u de handen weer.
 • Er is een aanmeld systeem, zodat we weten dat u er bent. We zetten u zo snel mogelijk in een behandelkamer, mogelijk dat u daar even verder moet wachten.
 • De beltijden zijn aangepast: tussen 7:30 en 08:00 afmelden ivm corona klachten. Op deze tijden is het altijd kosteloos als u kan laten laten zien dat u zich heeft laten testen. Tussen 08:00 en 16:00 wijzigen afspraken etc. Veel administratieve zaken kunt u via deze site afhandelen.
 • Het triage protocol is vervallen in die zin dat op dit moment iedereen behandeld kan worden die geen corona achtige klachten heeft of heeft gehad gedurende de afgelopen twee weken.
 • De aard van de klacht wordt onderdeel van uw medisch dossier.
 • U wordt benaderd door ons in beschermende kleding.
 • Bij klachten maken we eerst een afspraak om te kijken wat er aan de hand is, U krijgt vervolgens een afspraak voor de definitieve behandeling.
 • De toeslagruimte die de overheid biedt (C88 en F902A tot minstens 01-11-2020) om de gestegen kosten te compenseren zullen we benutten.


Tot slot: Vanuit de zorg blijft het uitdrukkelijke verzoek aan u allen om zich strikt aan alle richtlijnen van de overheid te houden. Heeft u Covid-19 achtige klachten verzoeken we u zich hierop te laten testen en de uitslag aan ons door te geven zodat het onderdeel wordt van uw medisch dossier. Mogen wij, de zorg in het algemeen
én namens alle kwetsbaren op u rekenen?

J-M Koopman
Tandarts

P.S., Heeft u de zorg voor iemand die (nog) geen eigen email adres heeft? Mogen we dan uw email adres dan hebben? In deze tijden werkt contact via email erg efficiënt en kunnen we maximale service bieden. We doen feitelijk alle communicatie op dit moment via email en uitzoeken wie geen email heeft is eigenlijk niet te doen.