Wegens drukte hanteren we momenteel een wachtlijst. Dit betekent dat we op uw inschrijving reageren als er weer ruimte is.

Stacks Image 160

tips


  • U vult de locatie in waar u zich wil inschrijven. Op deze locatie krijgt u in principe uw afspraken. Uiteraard kunt van de openingstijden en voorzieningen van beide locaties gebruikmaken.
  • In verband met de privacy wetgeving worden BSN en bankrekeningnummer niet per internet gevraagd. Deze zullen u in de praktijk gevraagd worden. Graag deze gegevens meenemen.
  • Heeft u een bewindvoerder of zit u in de schuldsanering klik dan hier om de gegevens van de bewindvoerder aan te Lande door te sturen.
  • Staat u onder bewindvoering dan zullen we in overleg met de bewindvoerder uw behandelingen plannen. Acute klachten worden uiteraard altijd verholpen,
  • We proberen met uw akkoord uw gegevens op te vragen bij uw vorige tandarts. Maar het kan zijn dat u zelf bij uw vorige tandarts moet verzoeken uw gegevens aan ons door te sturen. (Graag door uw vorige tandarts laten sturen aan: 500109494@lms.lifeline.nl. Dit mail adres is uitsluitend voor doorsturen patiënten gegevens.)

verzoek tot inschrijven

Persoonsgegevens: invullen per in te schrijven persoon.

In dit invoervak kan alleen maat tekst worden ingevoerd
In dit invoervak kan alleen tekst worden ingevoerd
This field must contain Alpha Numeric characters
Hier mioet een datum worden ingevoerd: dd-mm-jjjj
maak een keuze
gebruik alleen cijfers
vul het email adres in: gebruik kleine letters, cijgers en het teken @
Kies op welke locatie u zich wil inschrijven
This field must contain Alpha Numeric characters
gebruik alleen lettrs en cijfers

Bedankt, uw inschrijving is verzonden.×
Er is bij het verzenden iets misgegaan. Probeer het nogmaals. ~Bij blijvende problemen bel naar 0572-363601×